Magnesium Hoofd voedingselement voor planten;

Denk aan je MgO = Magnesium


Daar er in de meeste door jullie gebruikte meststoffen geen of te weinig Magnesium aanwezig is, is het heel belangrijk deze meststof extra toe te voegen aan je voedingsoplossing.

MAGNESIUM is èèn van de hoofdmesstoffen welke voor een plant onmisbaar is tijdens de groei en bloei periode, daar magnesium zorg draagt voor je bladgroen welke nodig is voor de fotosynthese. ( fotosynthese is de vastlegging van lichtenergie in opneembare suikers, welke onmisbaar zijn voor de plant)

Dit proces vind plaats in het bladgroen, dus hoe groener je gewas des te meer suikers, en des te hoger en beter de opbrengst.

Magnesium dwingt ook de plant om meer P (is fosfaat) op te nemen welke nodig is in de groei en bloei periode voor ’n sterke en gezonde wortelgroei.

En onmisbaar voor een perfecte afbloei in de laatste 5 weken is na jarenlang onderzoek door A.R.T.S. het unieke product.

A.R.T.S. Giga Power

ontwikkeld en is sinds enkele weken beschikbaar gekomen voor de kweker.Dit unieke biologische product geeft zeker een opbrengst verhoging van MINIMAAL 30%. ( ja je leest het goed )Uw kweekvoorlichter de grow shop houder heeft het reeds enkele maanden geleden al voor jullie getest en / of laten testen en ervaren.

*Vraag Uw kweekvoorlichter de GROW SHOP houder naar de juiste MAGNESIUM daar er voor HYDRO een andere MgO nodig is dan voor grond en cocos.

 


Back to top